Wat ik ervan vind…

Over mij

Mijn naam is Hans Belt en ik woon in Oss. Ik ben getrouwd met Ingrid en samen hebben we drie kinderen en vier kleinkinderen. Ja je leest het goed, Hans is Opa, al ruim 12 jaar trouwens en still going strong. Zonder krukken, rollator of andere hulpmiddelen. Als ik mezelf kort mag omschrijven, is dat als volgt:

  • © 1961, 7 juni
  • Apple addict (an apple a day……)
  • David Bowie, Thirty Seconds to Mars, Rammstein, Marilyn Manson en Red Hot Chili Peppers vormen zo’n beetje de hoofdmoot van mijn muzikale smaak. Maar ja, muziek is op vele fronten mooi dus ga ik ook van Eric Clapton, Johnny Cash, Queen, Rage Against The Machine, Pink Floyd, U2, etc. etc. etc. naar Yes, Led Zeppelin, The Who, etc. etc. etc. tot aan Maria Callas, Cristina Branco en nog veel verder. O ja, The King of Pop niet vergeten. Beste nummer van Michael Jackson is trouwens Dirty Diana.
  • Ik reserveer zo nu en dan een weekendje Netflix-marathon om films en series te kijken; Sons of Anarchy, Breaking Bad, Dexter, The Sopranos, Lilyhammer, Hell on Wheels, Black Sails en Homeland zijn enkele series die ik te gek vind. Qua films staan Pulp Fiction en The Shawshank Redemption wat mij betreft op eenzame hoogte.
  • Om als Opa toch nog een beetje gezond te blijven doe ik aan fitness, ik sport twee keer per week onder begeleiding van een trainer/coach. Dat is soms behoorlijk afzien en heeft me wel gebracht waar ik zijn wilde; 13 kilo lichter in 6 maanden tijd en een hell of a lot betere conditie. Opa kan nu weer langer dan drie minuten met zijn kleinzoon voetballen.
  • Wensenlijstje: Een Harley Davidson en nee, dit heeft niks te maken met een midlife crisis want die heb ik al achter de rug. Het is een diep gekoesterd verlangen en heeft te maken met prioriteiten, maar dat ie er gaat komen is zeker.